Cyklonen tog en ostligare bana

som tur var tog cyklonen en ostligare bana och möjliggjorde att vi kunde sjösätta i dag. Underbart att känna rörelsen i båten igen. Just ligger utanpå en fiskebåt i anslutning till varvet och kommer att ta oss in till vår tidigare plats i Town Basin i Whangarei i morgon fm då tidvattnet är högt och djupet i feleden tillräckligt för Nerthus.

Till helgen mönstra nya besättningen på. Magnus, Py och Silvija har varit på en utflyga söderut och Maria landar efter en tid i Sverige. Jag tar bilen till Auckland och möter henne samtidigt som vi får tillfalla att säga hej då till vår vänner Cam o Brenda. Så på lördag kväll kan gänget som skall segla norrut träffas tillsammans som en kick off för kommande äventyr.

Hälsningar

PE

1 svara
  1. Ingegerd Fahlström
    Ingegerd Fahlström says:

    Härligt att höra från er. I Sverige är det Apriväder men Gotland har klarat sig från de värsta snöovädren. Visst har det kommit snö men vindarna har varit svaga. Bengt har under de sista dagarna haft fullt upp för att följ kajbygget. När ni kommer åter finns det gott om plats att förtöja vid 😀 Ha nu en fortsatt Glad Påsk 🐣🐓

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *