En väldigt stor galleria och en snygg skyline

imageimage

Amanda, Adde och jag tog bussen in till stan och vimsade runt i en het transporthall där Adde och Amanda fixade biljetter till Costa Rica.

image

De hoppar av Nerthus nu efter ett halvår ombord för nya äventyr på land innan de tar tricken till hemmet i Åre. Nästa stop var en galleria som fick Mall of Scandinavia att framstå som Konsum. Vi shoppade nya kaffekoppar och en plastback till jollens ankare.

image

Tunnelbanan tog oss down town till en obegripligt välgjord Manhattankopia med ölkafféer och en prydlig bred strandpromenad som kontrasterar läckert mot de röjiga slumkvarteren alldeles bakom höghusen där själva befolkningen bor.

imageimage

Kapten och Maria köper reservdelar på stan och Carl, Tomas och Peter gör ett hästjobb på Nerthus där de stuvar hundratals matvaror och nödvändigheter i förrådsutrymmen bakom märkligt många luckor och durkar. Start bär det av dit där det enligt Per Erling finns plenty of water and very few shops.

image

 

8 Kommentarer
 1. Åse
  Åse says:

  Härligt att läsa din blogg! Här sitter vi på en strand på andra sidan jorden och njuter av andra fiskar och maträtter. Kram från kusin Åse

  Svara
  • Micke Agaton
   Micke Agaton says:

   Hej kära kusin. Ja det här är toppen. Vi träffade en tant som har en Vega på Tahiti. Hon älskar sin båt ??

   Svara
 2. Filippa
  Filippa says:

  Sjukt spännande att läsa alla dina inlägg farstorsken!! Det ser otroligt häftigt ut på alla bilder! Hoppas att det känns härligt att vara ombord på en segelbåt igen efter vår äventyr med vegan (inte riktigt lika stora kanske hehe)
  Vi längtar efter dig här hemma!! Miljoner pussar!!

  Svara
  • Micke Agaton
   Micke Agaton says:

   Hej älskade dotter ? Vad kul att du läser. Det är som med Vegan fast lite större och lite coolare fiskar. Snart sätter vi segel och då händer det grejor misstänker jag. Hugs från farsan ❤️

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *