Framme på Bequia

Så har vi seglat in den hamn/vik som var snudd på hemmahamn då vi var här med Alma Mater 1977/78. Ön heter Bequia och hamnen/strandbyn heter Port Elisabeth. Ska bli riktigt fint att få ta del av stämningen och samtidigt kanske förundras över att mycket är sig likt liksom mycket har förändrats och förhoppningsvis till fromma för befolkningen på ön.

Otrolig segling idag fran Tobago Cays via en liten sedan länge nedlagd valstation. Fanns bara en båt i viken och det var den som låg bredvid oss i Mindelo på Cap Verde dagarna innan vi eglade över Atlanten. Roligt att ses och nu fick vi veta att kvinnan i besättningen var bogserbåtsskeppare hemma i Frankrike.

I kväll blir det middag i land. Carl och jag har matdag så det passar perfekt 🙂

PE

1 svara
  1. Ingegerd Fahlström
    Ingegerd Fahlström says:

    Vill önska er alla en god fortsättning på det nya året. Vilka fantastiska beskrivningar ni ger oss. Idag snöar det stora vackra snöflingor. De dalar ned i sakta mak och ljuden dämpas, tystnaden sänker sig över ön och Vitvär. Må nu så gott. Ingegerd och Bengt

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *