Så kallat vardagsliv

Ja, jag har iallafall börjat inta vardagslivet här i Västindien. Det ska smörjas in med solkräm, snorklas, ta en tur med dingyn (vår gummijolle) och spana på revet och kanske någon gång ”ibland” äta lite kakor efter lunch. Vi övar snygga hopp ner i plurret, lyssnar på locals som spelar steel band på barer, testar pina coladas och vandrar på stranden där vi (om vi har tur) hittar ett utegym att träna våra något försvagade muskler på. Men vi jobbar faktiskt ibland! Hela tiden finns det något att fixa med, är det inte ankarspelet så är det en vattenpump som ska gås igenom. Och så har vi ju matdagarna! Då jobbar vi på hårt. Med belöning som kallas kall dryck… 😉

Här ska ni få en liten teasing på hur svårt vi har det, om det är ok? Annars blunda några sekunder medan du scrollar!

 

3 Kommentarer
  1. Jan
    Jan says:

    Oj, vilka fina bilder. Vi har käkat middag med Rasmus och Louise ikväll och pratat mycket om er och funderat på hur ni har det.☺

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *