Djungeltelegrafen

adde02Idag fick ja lite skrivarglöd så här kommer mitt första inlägg! Här i Surinam är det sjukt varmt så ett regn är mer än välkommet. Om ni vill veta mer eller ha hjälp med något jobb kan ni ju ringa mej på mitt telefonträd.

Det är en rätt smart och cool teknik jägarna använde i djungeln om dom behövde tjöta lite, med ett bra telefonträd kunde ljudet sprida sig en kilometer bort. Nu ska vi snart byta ut lervatten och apor mot blått vatten och sandstränder i Västindien.

Ha det gött,
Adde

adde01

7 Kommentarer
 1. Jan says:

  Kul att höra från dig på bloggen. Det var ett rejält träd☺. Ser spännande ut med en djungeltur. Ha en riktigt skön seglats till Kariben☺☺☺

 2. Johan Weimer says:

  Kul Adde… men när kommer storyn om hur du räddade båten från att sjunka mitt ute på Atlanten??? =)

  • Adde says:

   Haha ja du Johan den lilla storyn! Ska nog kunna hitta på något coolare att berätta om när ja kommer hem. Ha d bra åk massa bräda för mej.

 3. Rasmus says:

  Försökte skicka ett MMS till ditt träd men det studsade tillbaka. ”Mottagaren ej tillgänglig”… Testar skicka här istället! Skulle nämligen vilja beställa montage av extraljus på bilen. Tror du att du kan komma hem och fixa det innan februari? 😀 Ha det grymt härligt i Karibien! Kommer inte du hem får väl vi komma till er. Ses snart!

  • Adde says:

   Okej a ja tror nätet låg nere just då. Ja skickade ett svar på när ja kan göra jobbet och lite alternativ på olika lampor. Och om inte det gick fram får ja nog testa ett annat träd.

 4. Helén Beviz Nordin says:

  Hej Adde! Vi sitter i bilen på väg mot Åre❤️ Åker precis genom Alingsås. Regnet regnar från alla håll men vi äter lussekatter o julmusiken, som du älskar, strömmar ut från högtalarna. Ha det gött i Västindien. Kram kram

Kommentering är stängd.