Dagens lilla info

Position den 2 dec kl 14:20 UTC:

Dagarna rullar på i hiskelig fart och lika så gör Nerthus. Vi är alla nöjda nu när vi fått lite mer vind, dock innebär det också lite högre sjö. Det är ett ständigt parerande under däck och hit och dit går en (iallafall jag) in i dörrkarmar och lister som inte flyttade sig som en trodde. Då skrattas det lite åt sig själv, det ser ju så dumt ut när en missar dörren..

Ombord cirkulerar vakterna och likaså telefonerna med nedladdade ”värvet”-avsnitt. Det är skönt att lyssna på något medan en styr. Ombord har vi också kommit in i att sätta surdeg till dagen efter. Maxine var ambitiös och gjorde focacciabröd med hummus. Så nu har vi precis avslutat en gazpacholunch under soltaket med nybakat bröd. Kan vi ha det bättre?
Annars är vi ganska långsamma, värmen påverkar en så vi har våra små projekt men sen blir det vila. Jag måste till exempel upp på däck och svalka mig nu efter detta otroligt krävande mailandet 😉

Kom gärna med kommentarer och frågor, om ni har några. Jag kan förstå att det är svårt att sätta sig in i hur vi har det. För oss har det ju blivit en vardaglig självklarhet att vara ombord, vilket gör att vi kanske skriver lite förvirrat?

Soliga, och svettiga, hälsningar
Amanda

3 Kommentarer
  1. Ingegerd Fahlström says:

    Det låter härligt. Här är det mörkt och kallt men mitt på dagen syntes den gula solen. ?

  2. Helén says:

    Du skriver jättebra, Amanda! Det låter på er som om ni seglar fortare än förväntat. Vad Bra! Är det varmt trots att ni är mitt ute på Atlanten och dyningarna går höga? Verkligen ovant! Har ni gjort några beräkningar om när ni väntas komma fram? Ha det så bra! Kram

Kommentering är stängd.