Marknad, surf och fix

Igår tog jag och mamma en liten promenad i Las Palmas för att se staden och undersöka en del bunkringsfrågor inför resan. Vi gick bland annat till en jättefin marknad där vi fick med oss lite färsk frukt och kunskap om hur man eventuellt kan ha med sig färskt kött på överseglingen. Sedan följde jag med Amanda och Adde till stranden för lite surf, men vågorna var alldeles för höga för mina smala kunskaper. Men jag satt i solen och tittade på. Sedan stod bunkring på schemat men jag tar det i ett eget inlägg.

Jag ska försöka fokusera på att ha mycket bilder i mina inlägg så att ni får se lite hur vi har det. 🙂
imageimageimageimage

// Maxine

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *