Äntligen framme!

Klockan 16.45 lyfte jag från Stockholm, en riktig charterresa mot Gran Canaria. En sjukt brunbränd mamma mötte mig på flygplatsen klockan 23.30 då jag landade och så tog vi bussen ut till Las Palmas. Efter en lång promenad till marinan upptäckte vi att den stängde klockan 00.00. De hade stängt alla ingångar så vi fick gå runt hela hamnen och kom tillslut fram till båten klockan 02.30! Vi smög in, bäddade och gick och la oss. Vid frukosten blev jag varmt välkomnad av gänget! Kan fortfarande inte riktigt fatta att jag är här. Det är mycket att lära sig och vänja sig vid ombord men jag tror det går snabbt. Idag ska vi handla lite och sedan upptäcka ön. Alla är sjukt avslappnade och vet knappt vilken dag det är.

Det snackades mycket om väderkaos på Gran Canaria i Sverige men här märks det knappt av. Det har tydligen regnat mycket men nu är det bara lite vattenpölar här och där!

//Maxine

 

Lite skillnad på hudfärg..

Lite skillnad på hudfärg..

2 Kommentarer

Kommentering är stängd.