Äntligen på plats!

Hej! Amanda här. Jag har förstått att mina föräldrar, Maria & Per-Erling, inte har skrivit i överflöd om den dagen då deras efterlängtade sladdis ska kliva ombord.. Så jag får presentera det själv:

Jag och min Adde har väntat flitigt på att Nethus ska nå varmare breddgrader och Marocko, vilket nu äntligen har skett. Inatt klev vi ombord och har idag hunnit smaka på den salta Atlanten, maten och soooolen. Tydligen har de (äldre) vuxna ombord redan vant sig vid värmen, men för Åre-bor som oss är detta rena rama bastun, i skuggan!

Nu ska vi skatae iväg och ta ett sista dopp inför överseglingen till Lanzarote, på ca 2-3 dygn. Vi hör av oss framöver med grymma filmer och liknande, det kommer ni inte undan! Håll er uppdaterade.

Och där försvann han upp i masten....

Och där försvann han upp i masten….

14 Kommentarer
 1. Helén Beviz Nordin
  Helén Beviz Nordin says:

  Ja, så klart Adde sitter uppe i masten, var annars? Visst är det gott med SALTA bad, Amanda!? Jag kommer att titta in här på bloggen varje dag. Det ska bli så roligt att följa er. Kram kram

  Svara
 2. jan nordin
  jan nordin says:

  Hej på er
  Skriv riktigt mycket på bloggen. Vi vill så gärna följa er resa. Njut av alla nya intryck och upplevelser.

  Svara
 3. Lina Fredin
  Lina Fredin says:

  Hej på er! Åh så spännande…finns det mer info någonstans, rutt, båt, besättning, tankar … Älskar äventyr. Ser fram emot att följa er!

  Svara
  • Amanda
   Amanda says:

   Hej Lina! Ja, äventyr är ju rätt roligt! På startsidan av denna blogg finns det olika flikar du kan välja, allt ifrån besättning till tillfällig position 🙂 kul att du vill följa, kram på dig!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *