Framme i Agadir

Efter tre dygn inklusive kortstop i en spännande hamn/lagun vid namn Essaouira, är vi just framme i Agadir. Av de tre dygnen sedan vi lämnade Rabat har vi gått för motor halva tiden. Det blåser inte mkt i det här hörnet av Atlanten.

Tyvärr verkar inte Marocko ordna så att AIS länkas till Internet. Därfor ett kort blogginlägg för att meddela att Nerthus ligger väl förtöjd i Agadirs marina. Här ligger bara vi och någon ytterligare yacht, vilket tyder på att vi är utanför allfartsvägarna. Lite ”off pist” som vi säger ombord 🙂 Gillar!

// Per-Erling

3 Kommentarer
 1. Marlene
  Marlene says:

  Godmorgon från ett frostigt Gotland, snart dax för den stora kryssen mot Sydamerika ?
  Vi gamla och unga ”sjömän” från DG följer Er …

  Svara
 2. Helén Beviz Nordin
  Helén Beviz Nordin says:

  Vi såg ett youtube clip från Agadir Marina. Det ser dyrt o lyxigt ut. Äter ni mycket cous cous o dricker myntathé? Kram

  Svara
 3. Ingegerd Fahlström
  Ingegerd Fahlström says:

  Agadir är en fin stad. Den har mkt. att berätta. Ta er tid att vandra på det gamla Agadir som förstördes av en jordbävning. Människorna var måna om att berätta vilket arbete som hjälporganisationer gjorde under katastrofen. En hel del svenskar var och hjälpte dem. Hoppas ni njuter av den goda maten. Berbernas mjuka bröd och smakfulla lammgrytor minns man med välbehag. Allt lugnt ikväll från Visby hamn.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *