Tre på en strand

Islas Cies utanför Vigo.
Klicka på bilden för att se större format.

Hälsningar Per-Erling

4 Kommentarer
 1. Ingegerd Fahlström says:

  Bästa vänner. Nu sitter vi på Vitvär med Bengts bror Stig och hustru Monica. Ni må tro att vi jobbat med Google earth för att finna var ni är. En fråga som kom upp var bl.a ”fiskar” de eller hur får de mat? Tror du att de pilkar? Ja så stora frågeställningar har vi. Idag var det marknad i Kräklingbo. Tyvärr inga eterneller eller andra vackra blomarrangemang. Det var dock många matstånd. Varpan pågick men inga stora sensationer. Ja det var allt för denna gång. Sköt om er och tag vara på er. Kramar från Bengt och Ingegerd hamnvakten.
  P.s nu borrar man för geologiska undersökningar till underlag för kryssningskajen. D.s

  • Maria Evensen says:

   Kul fråga. Hittills har vi inte bunkrat mat för mer än en vecka i taget. När vi ankrar eller förtöjer vid någon ny fiskehamn/stad slinker vi helt enkelt in på deras lokala matbutik. Oftast ”Supermercado”, där allt finns att få.
   I veckan, måndag 14/9, fick PE napp på den fiskerev som då o då hänger efter Nerthus. En vacker makrill lagom för oss tre (Tomas,ME& PE) som vi smörstekte till middag.
   Maria

   • Kicki Sjöstedt says:

    Jag har också undrat. Tex. Om ni äter yoghurt till frukost. Då är det än så länge veckohandling som här hemma.
    Vad modiga o kunniga ni är som kan hantera alla sorters väder o tidvatten o allt annat som händer. Härligt att vara med om allt detta och att följa er.
    Kram Kicki

 2. Maria Evensen says:

  Jajamen youghurten finns med på vår frukostlista. Den grekiska youghurten är favorit. Senare, under Atlanten överseglingen vore det kul att hitta någon ”youghurtkultur” som går att göra med hjälp av mjölkpulver.

Kommentering är stängd.