Corrubedo

I går morse vaknade vi av att Nerthus draggade i den hårda vinden. Vi hade lagt oss nära land innanför Finisterre och med frånlandsvind. Natten gick fint men nu blåste det upp till 16 ms och efter två försök att hitta bra fäste beslutade vi oss för att segla vidare söder ut.

Bra beslut och nu ligger vi vid en liten fin stad med en fantastisk playa som sträcker sig så långt ögat når. Vinden har avtagit och solen värmer fint. I går kväll jollade vi in till den lilla hamnen med alla små fiskebåtar, målade i skarpa färger. Husen ligger alldeles vid strandkanten och det lilla caféet med WiFi bjuder på fin utsikt över havet/viken och en röd segelbåt en bit ut.

I eftermiddag planerar vi ta oss hela 9 Nm till nästa ankingsplats. Ser trevlig ut i kortet.

FullSizeRender FullSizeRender-1 utsikt N-i-springa-mellan-hus

 

1 svara

Kommentering är stängd.