Cabo Finisterre, världens ände

I morse lämna vi La Coruna vid 08.30. Prognosen såg bra ut så vi hoppades ta oss de 65 Nm till Finisterre. Vilken dag och vilken fin segling det blev. Sol och slör i 7-10 ms som mot eftermiddagen ökade till 16 ms. Vi rundade Europas västligaste udde, Island borträknad, vid 17 tiden i 10-12 knop och ett skummande hav. Fantastiskt att runda klippan och i lugnt vatten ankra invid en fin sandstrand. I morgon besök i land och förhoppningvis en klättring upp till fyren. Hälsningar PE

2 Kommentarer
 1. Klanen Hemph says:

  Följer med spänning eran resa.Dock saknar jag på fredagarna Maria, ditt sällskap när jag är ute i naturen.
  Gladaste nyheten i vår familj.Petter har friat till Caroline,som sa ja.Dessutm blir vi farföräldrar i mars.
  Husutbyggnaden börjar nu ta form och det blir superbra.
  Stor kram till er båda.
  Eta o Bosse

Kommentering är stängd.