Guernsey

Just nu väntar vi på bättre vind för att segla ut till Scilly Islands som ligger utanför Lands End. Bra plats som avstamp för seglingen över Biscaya. England o regna, sant. Hoppas det lättar till söndag då vi planerar lämna St Peter o Guernsey. För oss östersjöbor är det imponerande med tidvatten upp till 12 meter. Just nu ca 7 meter. Tidvattnet kan också bli en tillgång om man vill jobba med ngt under vattenlinjen. Se bild. Hälsningar Per-Erling Evensen Via iPhone

1 svara
  1. Ingegerd
    Ingegerd says:

    Vill sända en hälsning från ett ”kriminellt Gotland ” med många härliga inslag. Idag har Bengt och undertecknad avnjutit surströmming. Fantastiskt gott. Hoppas ni har det bra och att även ni får njuta av god mat. Ingegerd

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *