Sark. Första från Leif

Morgon på Sark. En vandring runt ön med 600 bosatta. Den som förestår informationen pratar svenska och berättar just nu att hon skall pensionera sig i Sverige. I eftermiddag går vi till Guernsey där Tomas och Thomas lämnar för hemfärd. Tomas kommer tillbaka om några dagar efter deltagande i bröllop. I går var P-E och jag kvar på båten medan resten av besättningen var i land. Vi avsaltade vatten, tvättade däck och tog en tripp med jollen för att kolla ett slott från havet, dansa runt i strömvirvlarna och gör ett besök i en grotta. Efter det ett bad i 18 gradigt vatten. Skönt men svårt att komma upp på båten igen. Leif Wictoren

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *