Blåsigt Nordsjön

Just nu är vi mitt på Nordsjön mellan Norge och Engelska kanalen. Det blåser VMV 17 ms och vi har tre rev i storen och bara en lite del av förseglet ute. Sjön har byggt upp ordentligt och Nerthus dimper lite tungt men tryckt ner i vågdalarna. Doggers Bankar ligger ca 40 Nm föröver. En oljerigg ropade upp oss och önskade trevlig segling. Per-Erling

4 Kommentarer
 1. Tommy Andersson
  Tommy Andersson says:

  Jag ser att ni har hög sjö. Styrbords låring antar jag. Fint att Nerthus tar sjön fint. Det blir lugnare neråt kanalen. Ser er snart på AIS,en hoppas jag. Hälsa.

  Svara
 2. Helena Petrini
  Helena Petrini says:

  Nu har kag hittat er! Kommer att följa er på resan men i mer lugna vatten, passar nog mig bättre! Men lycka till så ses vi så småningom!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *