Nu i UK

Efter fyra dygn och ganska tufft väder är vi framme i England och har förtöjt i Lowestoft lite norr om Ipswich. Sista dygnen på Nordsjön erbjöd vindar upp till drygt 20 ms fr NW med magnifik sjö och fina surfar i nedförsbackarna. Dessutom spännande att också få segla slalom genom gas- och oljeplattformsfälten där varje plattform har en säkerhetszon på 500 meter. Vi ligger mi i en trevlig marina och blir kvar här ngt dygn. Per-Erling

2 Kommentarer
  1. Lillemor says:

    God morgon,
    det låter som om både båt och besättning skulle må gott av att ligga stilla för att putsa fjädrarna och pusta ut. God fortsatt segling när ni väl ger er av.

  2. marlene says:

    Godmorgon från Visby, kunde följa Er på Marinetraffic som en liten mörkrosa trekant. Ha en fin fortsättning. Marlenne

Kommentering är stängd.