Under segel igen

Nu har vi lämnat hamnen för att styra ut mot havet igen. Vindriktningen grinar oss i ansiktet så vi har beslutat gå norr om Skagen och en båge ut i Nordsjön för att senare och då vinden vrider styra ner mot Engelska kanalen. Det blir en distans på drygt 500 Nm och kommer att ta några dagar. Prognosen visar på lugnt till ca 10 ms. Först en sväng i skärgården för att vinka åt vänner som följer oss på bloggen. Per-Erling

2 Kommentarer
  1. Iain
    Iain says:

    Då kommer ni inte in förbi mina trakter. Hade varit roligt att ta emot er där. Det förbli på nästa varv! Lycka till o va rädd om er. // iain

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *