Mot Haut Bay

Kl 08.45 släppte vi mooringen för att segla till Haut Bay, c 40 nm i riktning mot Cape Town. Först 12 nm söderut då Simo s Town ligger i en bukt, False Bay. Sedan norrut efter att ha rundat Cape of Good Hope

False Bay har sitt namn efter att segelfartygen misstog uddarn då dom siktade på Cape Town.

Fin dag med sol o bra vind:-) Just nu!

//PE

1 svara
  1. Ingegerd Fahlström
    Ingegerd Fahlström says:

    Lycksam tur. Hamnkaptenen med fru tittar idag ut över en sjö som kan vara lika oförutsedd, gällande väder som havet du befinner dig på, Vättern. Igår sol och julmarknad och bad för hågade politiker och ortsbor. Galet! Just nu stiger solen upp över Omberg. /Ingegerd o Bengt

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *