Framme!

Nu har vi ankrat i Saumlaki och väntar på att få klarera in. Gula flaggen i riggen visar att vi är friska och vill just klarera in. Det ligger ytterligare en seglare här, en fransk lite mindre aluminiumbåt, som ropade upp oss just som vi rundade en pir och blev synliga för dem. På bra engelska frågade dem om vi villa ha lite info kring djup mm. Givetvis ville vi det och ankrar nu strax akter om dom.

Fint att ligga still efter 10 dygn till havs. I väntan på myndigheterna käkar vi lunch samt börjar röja ombord efter dagarna till havs. Kanske en liten eftermiddagslur efter nattens ”långsamsegling” för att inte komma fram i mörkret. Bra beslut att inte komma fram i natt. I viken låg det ca 10 stora fiskeplattformar som inte hade synts i mörkret.

So long så länge!

Hälsningar
Per-Erling