Trasig kyl men snart framme i Louisiades

Nu har vi två timmar innan vi är framme vid revet som omger lagunen i Louisiades. Vi tänker passera igenom och kanske stoppa upp ett tag.Det har varit en tuff segling i natt med häg sjö och 10-12 ms. Tror bestämt besättningen ser fram mot lite lugn o ro innanför revet.

Regn och blåst under natten men nu har vi nu sol och fin gång. Den stora kylen har lagt av så all mat ligger i den mindre kylen nu. Den är så full av fryst och färsk mat att vi inte kan fiska innan vi ätit oss fram så att det skapats för mjölken innan vi kan fylla på med färsk fisk. Nu hoppas jag hitta en kompressor med kylelement på Bali, en som går på 12-volt.

// Per-Erling

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *