Valsång

Nu på eftermiddagen den 13 nov är vi klara med dagens målarbete. Nu väntar vi på att färgen ska torka inför fortsättningen. Tomas har gått på en långpromenad till Paihia medan jag och Maria är kvar ombord.

Jag blev sugen på att lägga upp ett klipp på Youtube, en film med ljudet från en sjungande Knölvalshanne. Filmen har väntat på bra uppkoppling via Internet, vilket vi har nu. Kolla länken nedan och lyssna på en skönsjungande hane som drömmer om att få träffa en hona. Valen låg precis under mig men på ett ganska stort djup. Tittar ni noga så ser ni den, eller hur! Sikten var helt otrolig som ni märker.

//PE

4 Kommentarer
  1. Ingegerd Fahlström
    Ingegerd Fahlström says:

    Hej Per-Erling och Maria vilken underbar skönsjungande knölval. Vi kom just in från farsdag fika på Gulahuset på Tranusgatan och slog upp senaste nytt. Läste om tsunami varning efter skalv på Nya Zeeland.. Det var därför skönt att läsa att ni har land både nära och under er. Ta vara på er och ha en bra dag. Bengt och Ingegerd

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *