Ankrade på Tahuata

Efter några dagar på magnifika Fatu-Hiva ankrade vi i går kväll på Tahuata (länk till Google-bilder). Viken heter Baie Haparoni och ligger nedanför höga berg. Bara vi och en båt till som ligger här. Vi ser Hova Oa där vi på lördag möter upp familjen Tevell!

I dag är det arbete ombord som gäller. Vi skrapar lite färg och målar på nytt. Avsalta hela båten, inkl under däck. Det är ständigt saker att fixa och meka med.

// PEE

1 svara
 1. Bengt Rönnhedh
  Bengt Rönnhedh says:

  Hej.
  Kul att följa er fantastiska resa. Nu är ni väl halvägs runt klotet.? Hiva Oa, där levde Paul Gaugin sina sista år och dog där, så långt bort man kan komma från Europa. Ha en fortsatt fantastisk resa , vi följer den!
  Bengt Rönnhedh

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *