Fast mark ondar fottarna

Det har vi haft nu sen några dygn tillbaka. Den 13 åkte Tevellarna hem och tanken var att även jag och Adde skulle lämna för äventyr på land. Spontana och impulsiva som vi är hade inget boende bokats (eftersom vi inte haft wi-fi på ett tag) och känslan var lugn eftersom allt löser sig ändå.
Ganska snabbt förstod vi att det kostade endel och bristen på hostels var stor under högsäsongen. Under dagen den 13e så pratade vi med fler främlingar än vi gjort på heeela vår resa, 3 månader. Alla är otroligt hjälpsamma och ringer sina vänner, chefens sons kompis eller sin mormors vännina för att vi ska få någonstans att bo! Trots allt detta så spenderade vi natten i varsin hängmatta på däck eftersom Nerthus ändå låg kvar i hamnen. (Och Adde skulle ändå byta ut gasvajern som hade havererat)

Så nu 6 dygn senare har våra planer ändrats några gånger och tillslut blivit extremt bra! Vi bor på ett och samma ställe i lilla strandstaden Luquillo på ett bohemiskt Guest House med en underbar värd som vi snabbt kommit nära. Här stannar vi för resten av tiden, då vi har surf precis utanför terrassen och allt som behövs inom 20 min gång. Vi gillart!

Den 8e feb mönstrar vi på igen för att få hänga med brorsan som anländer.
Vi hörs då!

Amanda & Adde

3 Kommentarer
  1. Martin
    Martin says:

    Tummarna upp hårdingar. Länge leve flexibiliteten! Puss och kram från Ohrey. Legat på ryygg hela dagen jag med. Fast under grindarna på vm8. Saknade hängmattan och plusgraderna.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *