Dorado till middag

Der blev dramat dagen en bitvis tuff segling mellan Trinidad o Grenada då vindar mellan 12-18 ms slutligen kom. Mot slutet av gårdagens överseglingen fick vi napp. En Dorado på några kilo och som var 1 meter mellan mun o stjärtfenan. Räcker till minst två middagar för åtta pers. I dag förbereder vi oss nu för att snart få njuta av småöarna norröver. Fina vikar och korallrev med dykning och aktiviteter på vattnet. Här kommer den SUP Maria o jag fick i sextioårspresent av vår familj väl till pass. Lämnar St George i morgon där vi ligger just nu. Bra att vi ligger still eftersom ankarspelet slutade fungera då vi lättade från nattens ankarplats där vi låg sedan ankomsten vi 21 i går kväll. Tror vi (Adde) är problemet på spåret. Ledningar o kopplingar utsätts för stora utmaningar då salt o fukt skapar bästa miljön för att allt ska ärja. PE

image11 image21

1 svara
  1. Chrillan
    Chrillan says:

    Men hallå PEE! Firren var ”DRYGA METERN ” heter det på sportfiskespråk och vägde efter det jag har sett på dom fina bilderna mer än några kilon. Närmare ”tio pannor” (10 kg) tror jag att en sportfiskare från Din gamla hemstad hade fått fångsten till !! Jag blir så himla glad varje gång Ni äter självfångad fisk.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *