Framme i går

Vi kom fram till Trinidad och hamnen för yachties, Chaguaramas, vid 11.30 i går lördag. Rundade no-udden på Trinidad i god vind och ca 2 knops medström under natten. Mörkt och några ljus i land skapade en mäktig känsla då vi forsade fram i värmen o 10,5 knop. Vinden avtog och vågorna stillade sig vartefter vi närmade oss hamnen. Maria som varit i Sverige en tid mötte då vi förtöjde vad kajen nedanför immigration o customs. Klareringen var smidig men omfattande, flera kopior av olika dokument med stämplar och signaturer. Bokhållning mm är manuell. Nu ligger vi fint i en mindre marina och kan komma o gå som vi vill, vilket är bra nu när vi fixar ditt o datt efter 5 månader segling fr Sverige. Här finns all tänkbar service och butiker för sådana som vi. I morgon ansluter resten av familjen Tevell medan Maxine reser hem för att omgående fortsätta till Alperna o jobb där. Vilka kontraster hon får uppleva! Hälsningar Per-Erling

4 Kommentarer
 1. Marlene Linden
  Marlene Linden says:

  Godkväll från Visby, plusgrader 10 stycken, blåsigt… Önskar Er en fin Jul på Era breddgrader och fortsatt god segling./Marlene

  Svara
 2. Ulla på Loupan
  Ulla på Loupan says:

  Hej på er!
  Verkar som ni haft det bra sedan vi sågs lite kort på Lanzarote. Vi funderar lite på att eventuellt segla ner till Trinidad till karnevalen. Har ni några tips och erfarenheter att dela med oss?
  Gott Nytt År till er alla!
  Ulla och Pelle S/Y Loupan

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *