Några bilder

Passar på att lägga upp några bilder nu när det finns WiFi. Sitter på ett cafe i San Sebastian på La Gomera.

Bra övergångsställe:-)

Bra övergångsställe:-)

Utsikt över Teneriffa och Teide

Utsikt över Teneriffa och Teide

Bääää

Bääää

Kämpar väl!

Kämpar väl!

Huuu, här var det ett stuuuuup!

Huuu, här var det ett stuuuuup!

2 Kommentarer
 1. Karol Zyto
  Karol Zyto says:

  Det var länge sedan jag har skrivit till Er. Men jag läser bloggen varje 3-4 dag. Som jag förstår så är det relativa slappa dagar nu. Mkt att fixa båten men inga dramatiska beslut om väggval eller risk för kollision. Hör i Stockholm är det riktig höst nu. mörkt och regnigt. Jag saknar solen som Ni har dagligen. Anna fyller år idag. Hurra för henne! Fotbollsäsongen är slut. AIK hamnade på 3 plats. Besvikelse.
  Olek har hittat gamla bilder från Brygghuset. komponerade en 5 min collage. Vacker musik och en liten resa tillbaka i tiden. Många bilder på dig Maria. Mkt oxå på Lennart K då han seglade sin lilla båt på Mälaren. Har varit med Anna i NY för 4 veckor sedan. Flyget hem över Atlanten var under dagen med en molnfri himmel. Då vi började närma oss Europa så letade jag efter en liten röd prick mitt i havet. Tänkte då att släppa ner en flaskpost till Er. det blev aldrig ngt! Vi tänker ofta på Er.
  Karol och Anna

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *