Några bilder

Passar på att lägga upp några bilder nu när det finns WiFi. Sitter på ett cafe i San Sebastian på La Gomera.

Bra övergångsställe:-)

Bra övergångsställe:-)

Utsikt över Teneriffa och Teide

Utsikt över Teneriffa och Teide

Bääää

Bääää

Kämpar väl!

Kämpar väl!

Huuu, här var det ett stuuuuup!

Huuu, här var det ett stuuuuup!

2 Kommentarer
  1. Karol Zyto says:

    Det var länge sedan jag har skrivit till Er. Men jag läser bloggen varje 3-4 dag. Som jag förstår så är det relativa slappa dagar nu. Mkt att fixa båten men inga dramatiska beslut om väggval eller risk för kollision. Hör i Stockholm är det riktig höst nu. mörkt och regnigt. Jag saknar solen som Ni har dagligen. Anna fyller år idag. Hurra för henne! Fotbollsäsongen är slut. AIK hamnade på 3 plats. Besvikelse.
    Olek har hittat gamla bilder från Brygghuset. komponerade en 5 min collage. Vacker musik och en liten resa tillbaka i tiden. Många bilder på dig Maria. Mkt oxå på Lennart K då han seglade sin lilla båt på Mälaren. Har varit med Anna i NY för 4 veckor sedan. Flyget hem över Atlanten var under dagen med en molnfri himmel. Då vi började närma oss Europa så letade jag efter en liten röd prick mitt i havet. Tänkte då att släppa ner en flaskpost till Er. det blev aldrig ngt! Vi tänker ofta på Er.
    Karol och Anna

Kommentering är stängd.