På utflykt

Nerthus kom upp ur vattnet i går onsdag. Anledningen är att vi vill åtgärda ett glapp i roderlagret. Inget akut, men lika bra att ha en så viktig funktion som rodret i bästa skick. Bra varv tror vi och med en redig lift.

Killen är ansvarig för upptagningen. Fick vår tavla med en bild av Nerthus då hon ligger på varv i Sverige så att han ser undervattenskroppen.

Killen är ansvarig för upptagningen. Fick vår tavla med en bild av Nerthus då hon ligger på varv i Sverige så att han ser undervattenskroppen.

Tomas tog vakten medan det jobbas med Nerthus så Francoise,Maria, och jag reser nu runt på Lanzarote några dagar. Fantastisk ö som jag inte visste så mycket om tidigare.Vi bor i ett B&B (utan breakfast) en bit norr ut och utmed kusten. Då Maria bokade blev vägbeskrivningen att vi skulle hålla utkik efter en båt i trädgården. Det visade sig vara en katamaran som mannen i huset seglat hit från Scilly Islands för tolv år sedan. Han var på väg till Västindien men träffade en kvinna, så han är fortfarande på väg.

Väntar på att få lämna för nya äventyr.

Väntar på att få lämna för nya äventyr.

Hälsningar Per-Erling

2 Kommentarer
 1. Ingegerd Fahlström
  Ingegerd Fahlström says:

  Varan kunde inte Bäckolmen klara alla ev. skador.
  Idag har det varit turbulent på Gotland. Skolor har stängt pga dådet i Trollhättan och hot till skolorna. Det har även varit ett mord på östra Gotland. Tur att ni finns lite off. Vi håller hamninloppet. Allt lugnt. Hamnkapten med hustru

  Svara
 2. Annica Hallbom
  Annica Hallbom says:

  Låter mysigt att ni kan chilla tillsammans på land också. Lanzarote är en speciell ö med sitt vulkanlandskap, där man kan odla i vin i små kratrar. Visst är det exotiskt?

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *