Pueeto Calero

Vi ligger alltså kvar i Puerto Calero, 4 dagar senare. Detta pågrund av att vi väntar på att få komma upp på varv med Nerthus, fixa en grej med rodret som egentligen inte är brådskande, men som är skönt att få gjort innan vi seglar över till Västindien.

Jag och Addebhar verkligen kommit snabbt in i vardagen ombord. Det är inte konstigt att ligga i hängmattan på fördäck, göra yoga på akterdäck eller att ha ett eget badställe vid klipporna att gå till. En kommer också snabbt in i att avprioritera alla sociala medier, vilket gör att vi faktiskt kanske inte kommer att skriva här varje dag… För det finns så mycket roliga saker att göra istället! Så ha tålamod, det har inte hänt oss något om vi inte syns här på ett tag.

För att sammanfatta lite väsentligheter: första rockan har skådats, i hamnen(!!), mått ca 1,5m bred. Första surfdagen för mig och A, bland vulkanberg på Playa de Famara. Träffat svensken Ville, som det såklart finns gemensamma bekanta med. Vi äter lyxiga middagar mest hela tiden, igår entrecote med vitlökssmör osv. Vi har det helt enkelt väldigt behagligt, äntligen börjat varva ner och vänjer oss mer och mer vid värmen.

Nu ska jag och mamma yoga medan de andra sover, sen ska vi tydligen odla basilika!

 

4 Kommentarer
  1. Rasmus says:

    Låter som att ni lever ett tufft och påfrestande liv, slit inte ut er 😉 Här hemma i Åre sitter nu vinterdäcken på bilen. KRAM!

  2. Helén Beviz Nordin says:

    Hoppas att vi ses om två veckor så att ni inte har hunnit dra innan dess. Har ni tänkt cruisa runt lite bland Canarieöarna och lägga till på någon annan ö? Kram

  3. jan says:

    Njut så mycket ni kan. Här hemma har vi haft städdag idag…urtråkigt?. Max har nu installerat kompressorn och sökt sommarjobb där han praktiserar?. Hälsa päronen o kram på er.

Kommentering är stängd.