Kompressor på plats

I dag fredag har Axel och jag monterat vå nya kompressor till kylen, den kyl som finns under soffan vid navigationsbordet. När väl alla ledningar och kablar var på plats kom vi till den punkt då isoleringen skulle återställas. Jag hade köpt skum på burk. Sådan där skum som expanderar efter att man sprutat innehållet på plats och någon kemisk process får skummet att utvidga sig. Tyckte det gick dåligt och fyllde väggarna lite extra, hellre för mycket än för lite kändes det som.

Timmarna efter att vi var klara fortsatte skummet att växa och nu väller det över alla bredder. Blir till att skära bort i morgon och hålla tummarna för att skummet stenat i mitten av skumberget.

Vid slutet av dagen förhalade vi Nerthus till yttre vågbrytaren för att ge plats åt Teaterskeppet och Briggen Tre kronor som kommer till Almedalsveckan som inleds till helgen.

2 Kommentarer

Kommentering är stängd.