På yttre piren under Almedalsveckan

Sea Could backar in till sitt läge på Holmen i Visby. Lilla Nerthus i förgrunden.

Sea Could backar in till sitt läge på Holmen i Visby. Lilla Nerthus i förgrunden.

Ombord på Nerthus jobbas det vidare i alla ”hörn”. Ser att vi passerat punkten där vi demonterar för att äntligen börja skruva saker på plats. Axel har spenderat åtskillig tid i uppe i masten för att få på kablar och antenner på plats utan att tappa ett enda verktyg! Ett stort plus är att vindgivaren i masttoppen äntligen skickar signaler till instrumenten nere i sittbrunnen. Bra då vi använder autopiloten och vill segla på vindvinklarna.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *