Hemmmagjord kokosmjölk

I dag har vi tankat diesel vid stora kajen, med förligt ankare o två meter till kajen akteröver. Inte så mycket swell dom tur var. 588 liter blev det. Senast vi fyllde på var i Panama i början av april.

image1

image2

Premiär för egentillverkad kokosmjölk. Köpte en skrapa för att fixa ut kokosen från skalet. Sen pressa ut den vita mjölken med hjälp av en tygduk som vrids och pressas runt den rivna kokosen. Tror Maxine o Simon tänker sig en kycklinggryta med kokosmjölk. Spännande. På bilderna ser ni Hugo som skrapar ur en nöt.

image6

image4

FullSizeRender

FullSizeRender_1

I morgon avgång mot Raroia, blir fint med några dygn till havs.
Per-Erling

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *