Vi siktar Pitcairn

Just nu siktar vi Pitcairn. Det blåser fortfarande kuling och går hög sjö vilket omöjliggör landstigning i dag. Tomas talade med en trevlig dam i land, via VHF, och hon förslog en ankring på NV ön där även ett supply-fartyg ligge o väntar. Vi går dit och kollar.

Åtekommer när vi vet mer.
// PE

2 Kommentarer
  1. Janne
    Janne says:

    Välkomna till det sista brittiska territoriet i södra Stilla oceanen med endast 48 innevånare varav en är en trevlig dam. Hoppas ni kommer iland… Birthe vidarebefordrade Tomas Galapagos berättelse – det ger ett perspektiv på vår tidigare segling dit. Hälsar Janne

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *