Full speed ahead

Först räknade vi åren till den dag vi skulle segla ut på en långresa igen. Så småningom blev det månader vartefter det blev veckor och nu är vi nere på dagar.

I morgon onsdag flyttar våra hyresgäster i vårt hus som dom har hyrt på ett år med option att fortsätta. Det har varit en hektisk tid att rensa och röja där vi bott i 28 år. Från o med nu i helgen kommer SY Nerthus att vara vårt hem för en lång tid framöver.

Blir vädret bra och det mesta kommer på plats ombord planerar vi lämna Visby hamn lördag den 18 juli, alltså nu på lördag. 16.00 står det i turlistan☺ Vi hoppas det fungerar, om än med en mindre försening.

Besättning är jag och Maria, Tomas, Carl och Leif Wictorén. Eventuellt kommer det även en Mischa med fram till Göteborg. Trevligt ska det bli!

2 Kommentarer

Kommentering är stängd.