Ingen vind:-(

Det har tyvärr blivit motorgång hela natten och dagen fram till nu, mitt på lördagen. Havet har legat precis blankt och luften varit drypande fuktig. Sedan i går eftermiddag har vi också passerat trafikstråket för stora fartyg. Trafikregleringen är tydlig och vi kunde snedda genom leden av stora o små fartyg utan problem. Under natten har vi haft sällskap av två segelbåtar, som också gått för motor, ca 2 Nm om SB och akter över. Birthe har lämnat sin vakt som bjudit på upp till 2 knop medström och lämnat över till Leif som i samma ögonblick noterar att nu väntar motström i 5 timmar. Nu dags att försöka fånga lite av vinden, Leif vill segla:-) //Per-Erling

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *